Ордевер

Mени

ОРДЕВЕР
(Пршута,чаден колбас,кулен,галички кашкавал и сирење)
ПИТА
(Домашна пита со праз и сирење сервирана со традиционален пинџур и макало)

ВИНА

- Ркацители
- Шардоне
- Аминта
- Вранец Веритас

460 денари